Kristen Stewart nya modeikonen

Kristen är en ung, välkänd skådespelare som har vuxit upp i film-och underhållningsbranschen i USA. Hon började att medverka i filmer när hon var endast nio år gammal och hon fick stor uppmärksamhet för sin roll mot Jodie Foster i filmen ”Panic Room” 2002. Efter den filmen, öppnade sig flera möjligheter och hon fick roller i flertalet filmer som har blivit framgångsrika. Hennes stora genombrott kom med rollen som Bella i Twilight-serien som blev en succé över hela världen. Twilight-serien gavs ut som fem filmatiseringar och den sista filmen hade premiär 2012.

Kristin Stewart är modedrottning

Skådespelaren har efter succén med Twilight-serien haft stora roller i andra filmer och hon har visat stor bredd i sin skådespelarkarriär. Förutom att vara med i många filmer, har hon varit ansikte utåt för ett antal smink-och modeföretag. Hon har haft uppdrag för modehusen Balenciaga och Chanel, inte bara för kläder utan också för sminkkollektioner och parfymer. Hon har gått från Twilight-stjärna till mode-drottning eftersom hennes stil, både kläder och sminkstil, har kopierats och beundrats av många runt om i världen. Under tiden runt Twilight-serien var hennes stil på röda mattan mer ungdomlig men nu är den mer individuell och nyskapande.

Kristin Stewart och nya framgångar

Efter Twilight-serien har hon haft både huvudroller och biroller i filmer som har blivit framgångsrika. I filmen ”Café Society” spelar hon en oskuldsfull sekreterare som har sex appeal. Sekreteraren slits mellan två män som kommer från två olika generationer. Filmen är regisserad av den välkände regissören Woody Allen och när Kristen Stewart först fick erbjudandet om rollen, tvekade hon. Hon kände sig inte riktigt bekväm med att kliva ut ur hennes standardläge som skådespelare, något som hon skulle vara tvungen till med den här rollen. Woody Allen letade efter en skådespelare med stor bredd för den här rollen och tyckte att hon skulle vara perfekt.