Älskade merch

I kölvattnet av filmer och spel, speciellt de riktigt populära, kommer mängder med merch – produkter och varor baserade på karaktärer och liknande, som säljs till fans över hela världen. Twilight är inget undantag, och produktionsbolagen och företagen bakom både filmerna och böckerna tjänar enorma pengar på vår kärlek till vampyrerna och deras historia.

Filmer och spel

Merch kommer i många olika varianter, allt från leksaker till musik, prylar och kläder. Ibland är det också populärt bland fans att klä sig som favoritkaraktärerna i filmerna, och när det kommer till Twilight är det inte så svårt då de oftast bär vanliga kläder. Även för de som inte är fans kan merch vara bra då det till exempel blir bra julklappar till nära och kära som älskar en specifik film eller ett speciellt spel. Tittar vi på spelvärlden är Minecraft ett exempel där en mängd merch finns, bland annat i form av Minecraft ryggsäckar som finns i både olika utformningar och mönster. Med ett stort utbud blir det lätt att hitta något för alla smaker och som fan är det otroligt roligt och spännande att leta runt för att hitta sina favoriter.

Använd din merch

Men vad vore all denna merch om vi inte gjorde något med den? Tanken är ju inte att stoppa undan det i någon byrålåda. Skaffa dig en ”merch-hörna” med alla dina inköpta grejer eller pynta ditt rum genom att placera ut allt på speciella platser. Kanske bjuda in dina filmälskande vänner på ett Twilightmaraton hemma i soffan, omgivna av dina fanprylar? Det finns massor du kan göra och det härliga med just Twilightfilmerna är att de blev till ett flertal filmer, vilket resulterade i fler saker som dök upp som merch. Så botanisera bland utbudet, hitta dina favoriter och glöm inte bort din lillebror som älskar Minecraft – där finns också ett stort utbud av härliga fangrejer att glädja honom med.