Spara dina Twilight-inspirerade storyboards i pärmar

Twilight är en serie fantasyfilmer med vampyrtema som tog tonårsflickor över hela världen med storm för några år sedan. Den slog igenom i media och skapade en hängiven fanbase. Filmerna blev så populära att namnen Isabella, Jacob och Cullen toppade listorna på de vanligaste namnen på nyfödda i USA. Den första Twilight-filmen som regisserades av Catherine Hardwicke var den största kommersiella framgången av en film regisserad av en kvinna. Även om rekordet sedan dess slagits av ingen mindre än Fifty Shades-filmerna, så fortsätter detta faktum vara mycket imponerande.

Innehåller ett viktigt tema

Det bästa av allt med Twilight är kanske inte den enorma populariteten eller kommersiella framgången, utan vad som gjorde Twilight-filmerna så speciella. Nämligen ett viktigt tema om att inte styras av hinder och motgångar. Författaren bakom böckerna säger att lektionen i Twilight är enkel och det är att ”du alltid kan välja något annat. Det finns alltid en annan väg”.

Organisera dina anteckningar, texter och storyboards

Som du märker finns det värdefulla idéer du kan hämta från historien i Twilight till dina egna projekt. Du kanske själv drömmer om att bli en framgångsrik författare eller filmskapare? I så fall behöver du börja med att organisera alla dina anteckningar, texter och storyboards. Till din hjälp har du pärmar och kontorsmaterial för att få en bättre ordning på dina kreativa verk. Fördelarna med ordning och reda är:

  • Ökad produktivitet – Ju mer organiserad du är desto mer produktiv kommer du att bli och fokusera bättre.
  • Tidsbesparing – Att leta efter saker i röran slösar bort värdefull tid som kan användas till annat viktigt.
  • Bättre fokus – När skrivbordet är organiserat kommer du att kunna fokusera bättre på dina mål och bli mindre distraherad.

På SwedOffice.se har du ett stort sortiment av allt inom skrivbordsartiklar och kontorsmaterial som till exempel arkivboxar, förvaringslådor, plastfickor och pärmar. Du beställer både enkelt och snabbt via webbplatsen. När du beställer för över 750 kronor blir också frakten kostnadsfri, så passa på att köpa allt du behöver vid första beställningen!