Roliga fakta om Robert Pattinson

Robert Pattinson, kanske mer känd som Edward i vampyrfilmerna Twilight, sitter på många roliga fakta. Den här skådespelaren har helt klart gjort sig ett namn och blivit en populär skådespelare som många ser upp till. I tonårsrummen hänger kanske fortfarande affischer på den sköne skådespelaren, men även det mest inbitna fanet kan inte ha koll på allt. Här har vi samlat roliga och spännande fakta om Robert Pattinson som du troligtvis inte visste!

Oavsett om du är tjej eller kille, ung eller gammal, så är Twilightfilmerna helt klart värda att se. Filmerna passar precis lika bra på myskvällen tillsammans med din partner, som på födelsedagsfesten med vampyrtema. Kanske har ni en rolig tillställning på arbetet med just vampyrer i fokus? Då kan ni låta filmen stå på i bakgrunden för extra bra stämning. Kanske vill du som företagare se till att få en extra snygg exponering av ett vampyrevent? Då kan du använda dig av tygvepa där du själv bestämmer tryck och design!

Saker du inte visste

Vad är det då som vi sitter på för fakta? Vi drar igång direkt!

1. Under Teen Choise Award så bestämde sig Robert Pattinson för att vara råärlig mot Catherine Hardwicke. Han berättade då för henne att han inte hade haft några rena kläder inför dagen och istället lånade en skjorta av Markus Foster.

2. Robert Pattinson var kanske inte det mest självklara valet när han kom för att göra audition för sin roll i Twilight. För det första så hade han på sig en riktigt fläckig t-shirt och för det andra hade han en så kallad Dalifrisyr. Regissörerna stod sig frågandes om hans utseende verkligen gick att fixa till inför rollen.

3. Robert har dock inte alltid varit speciellt omtyckt som Edward, även om man har svårt att tro något annat. I början fick han stå ut med en hel del hat från sina fans och detta för just valet av den rollen. Catherine Hardwicke informerade honom då om att sluta läsa sina mejl, vilket Robert gjorde.

4. Inga långa hårsvall för Edward inte. Innan karaktärens utseende stod klart så ville regissören att Robert skulle bära hårförlängning, något som han absolut vägrade att göra.

5. Det skulle ha varit mycket mer till filmen om Catherine Hardwicke hade fått bestämma. Hon önskade att man också hade kunnat få in en och en annan drömsekvens, men tyvärr så räckte pengarna inte till.

6. Vampyrer älskar mörker, det är då de kommer ut och lever. Detta är dock ingenting som gäller för skådespelaren Robert Pattinson. Sanningen är att skådespelaren är mycket rädd för mörker och fortfarande sover med en nattlampa varje kväll.

7. Robert Pattinson gjorde en del modelljobb under år 2007. Häftigt!