Julklappar till vampyrälskaren

Ska du köpa julklapp till ett Twilight-fan? Det finns så mycket grejer med Twilight-tema att ditt problem kommer att bestå av att bara kunna välja en. Här listar vi julklappar som passar till de vampyrintresserade och framförallt till Twilight-entusiasterna.

Böckerna och filmerna

Även om det största Twilight-fanet redan har alla böcker och alla filmer kommer de ständigt ut i nya, spännande utgåvor. Slå till på en lyxigare variant av böckerna, eller köp filmerna i ett fint boxset. Det kan bli en snygg del av inredningen och kommer garanterat göra mottagaren glad.

Snygga accessoarer

Det finns såklart olika slags accesoarer prydda med bilder på skådespelarna eller som på något annat sätt är inspirerade av filmerna och böckerna. Det är dock några saker vi tycker sticker ut. Det finns coola tatueringar med motiven som pryder bokomslagen. De är dessutom snyggt paketerade i en fin presentask. Samma motiv finns också i form av vackra halsband som kommer i ett fyrdelat samlingsset.

Om din vän tycker om att synas och sticka ut en aning kan du köpa ett Twilight-paraply. De finns med flera olika motiv, men vår favorit är ett där Edward och Bella sitter tillsammans på marken ute i en skog. Det är en vacker bild, samtidigt som den verkligen fångar känslan i böckerna och filmerna.

Inred med Twilight

Om din vän eller familjemedlem är ett fan av Twilight som kommer hon eller han älska att somna tillsammans med Edward eller Bella. Det finns många fina bäddset att välja mellan, allt från roliga till de som är snygga och stilrena. Dessutom är ju vintern den rätta årstiden att mysa i sängen och läsa eller titta på Twilight.

Twilight på språng

Det finns många praktiska grejer med Twilight-motiv som din vän kan ha med sig i väskan. Vad sägs om en vattenflaska med en bild av Bella (Kristen Stewart) på? Alla måste ju dricka sina två liter vatten om dagen, och med en snygg flaska i väskan blir det lite roligare att påminnas om det. Dessutom är det miljövänligt att ha en flaska som du fyller på med vatten från kranen.

Om du vill ge bort en kul grej är Twilight-plåstren något att satsa på. De är svarta med snygga mönster. Dessutom är de paketerade i en snygg plåtburk som är dekorerad med en av filmaffischerna. Praktiskt, användbart och snyggt på samma gång!

Ge ditt julfirande lite vampyredge

Det finns även grejer som du kan köpa inför jul. Skicka julkort med Twilight-motiv till din familj och dina vänner. Lägg dina små klappar i en julstrumpa prydd med Edwards (Robert Pattinson) vackra men intensiva ansikte. Eller köp en svart julgran, the Twilight Tree, för att komma i rätt vampystämning. Dessutom blir dekorationerna riktigt snygga mot det svarta.