Klä dig som Bella och vampyrerna

Visst har de snygg stil, Bella, Edward, Alice och de andra i Twilight Saga? Vill du också klä dig så? Det är inte särskilt svårt, då flera av dem har en stil som är enkel att härma. Snygga kläder hittar du på kidsbrandstore.se och här kommer tips på vilka typer av plagg du ska hålla utkik efter.

Bellas stil

Bella har ofta rätt tajta kläder. Linnen eller tajta och långärmade toppar och tajta byxor eller jeans. Hennes byxor är ofta svarta och det är lätt att hitta liknande byxor på KidsBrandStore. Blått och grönt är färger hon ofta har på sig och det klär henne samtidigt som det förstärker känslan av skog och av regntunga moln och den delvis mörka och dimmiga atmosfär som råder i Forks. Hon har också en tjock, mossgrön kofta ibland när hon är ute. Vintertid har hon en jacka – ofta oknäppt – i dämpade färger. I någon film en beige och i en annan film en som går mer i grågrönt. Under den oknäppta jackan skymtar ofta en tajt topp i en dämpad färg. Bella har med andra ord ingen färgglad stil, utan mer neutrala kläder och mättade eller dova färger som vinrött, mörkblått, mossgrönt och svart. Ibland, när hon är mer avslappnad, kan hon ha på sig en rutig flanellskjorta av skogshuggartyp. På fötterna har hon ofta gympadojor eller andra skor som är smidiga att gå och springa i. Bella är inte typen som kommer i högklackat och kortkort.

Edwards stil

Edward har framför allt två typer av plagg: t-shirts och skjortor. När han har t-shirt väljer han ofta en enfärgad sådan, gärna i en ljus färg som vit eller ljusblå, men ibland har han mörkare färger, som blått. Precis som Bella är han inte särskilt färgglatt klädd. Även skjortorna är enfärgade av enkel modell, liknande finns att hitta hos KidsBrandStore. Ibland kombinerar han en t-shirt med en uppknäppt skjorta med uppkavlade ärmar. Någon enstaka gång har han också haft på sig en enfärgad grå hoodie, vilket passar bra en kyligare dag. Jackorna han använder går också de i dämpade färger, såsom grått, gråblått och svart.

Jacobs stil

Jacob är en jeans och t-shirt kille. Även han har enkla t-shirts utan tryck, men han väljer lite mer djupa och mörka färger än Edward, som vinrött, brunt och mörkare mossgrönt. Han klär sig även i rutig flanellskjorta ibland, med inslag av rött. Jacob är av naturen varm av sig och klär sig gärna i lätta kläder även när det är kyligare utomhus. Till skillnad från Edward har han gärna på sig kortbyxor, till exempel khakifärgade sådana. Vid tillfälle klär han upp sig och då är det mer sobra färger som gäller, som mörkgrått och vitt.