Kändisar som vi gillar

Det är ingen nyhet att den här bloggen har ett speciellt fokus på Twilight och snyggingarna i den historien. Men vad är det egentligen som gör att vi blir betuttade i någon som vi aldrig har träffat i verkligheten? I följande inlägg kommer vi gå igenom några saker som gör att man uppfattas som mer attraktiv av andra människor. Det kan antingen vara ett tips för dig som ska gå på dejt eller för dig som vill förstå dig på hur vi människor fungerar!

Var man finner bra information

Om du ska gå på dejt och vill att personen ska gilla dig så finns det några tips du kan tänka på. Man ska dock komma ihåg att det inte alltid har med de här sakerna att göra. Det finns väldigt mycket man inte kan styra över, och det är väl det som gör det där med dejting så spännande. Om man provar att träffa någon via en dejtingsida på nätet så finns det särskilda tips som man kan läsa om på olika sidor, till exempel på nätdejtingtips.se kan man hitta mycket intressant och bra material.

Det här bör man tänka på om man ska gå på dejt

Först och främst ska man komma ihåg att det bara tar några sekunder för din dejt att bilda sig en uppfattning om vem du är. Se därför till att du har rena och snygga kläder på dig. Och man ska alltid komma ihåg att det är viktigt att man klär sig utifrån vilken typ av dejt man ska gå på. Ska man gå ut och käka på en fin restaurang så är det alltså inte gympaskor och keps som gäller, vilket dock skulle kunna vara perfekt om man bestämmer sig för att hitta på en dagsutflykt till någon trevlig park.

Om du vill imponera på första dejten så ska du göra något annorlunda

Man kan försöka göra ett bra första intryck genom att kanske ge någon trevlig present eller något som man tänkt ut på förhand att den andra personen skulle kunna uppskatta. Det här är dock väldigt riskabelt eftersom det i vissa fall kan bli en total flopp om man inte läst av situationen på rätt sätt. Man vill ju inte att den andra ska tro att man är desperat bara för att man ger en ros till någon på första dejten, men samtidigt kan det också vara en trevlig gest. Sedan ska du komma ihåg att le, vara glad, ställa frågor om den andra personen och få honom eller henne att känna sig uppmärksammad och speciell. Däremot måste det påpekas att även om man gör allt detta så kan det ju vara så att man inte klickar- känslor är ju ingenting man kan skapa!